0 гласа
от
Здравейтe.

Доста се говори за мръсния въздух в София, а много малко хора се замислят, какво точно дишат в домовете си. А реално у дома и в офиса изкарваме по-голяма част от деня си. Казано накратко от атмосферата там директно зависи здравето ни. Та след това встъпително слово искам да кажа, че съм харесал този продукт за пречистване на въздуха у дома: https://technika.bg/product/27299/prechistvatel-za-vazduh-rohnson-r-9300.html

Някой ползва ли същия и аналогичен? Има ли опит с подбна техника и какви са му впечатленията преди и след? За какво да внимавам при избора на пречиствател, после консумативите как са като цени на филтрите и т.н.

Всяка полезна информация ще ми бъде от полза. Благодаря

1 отговор

0 гласа
от
Ние в къщи имаме пречиствател на Филипс и сме доста доволни. Но имай предвид, че цената му е над 600 лв. От магазина ни консултираха преди да го купим и го препоръчаха като възможно най-добия баланс за пречистване на въздуха в домашна употреба. Харесва ми, че е компактен и има тиха програма за нощен режим. За година и половина интензивно ползвене още не се е наложило да сменяме филтъра.
Добре дошли в най-авторитетния сайт, където ще получите бързи и компетентни отговори на всички свои въпроси. Нека да не оставим незададен въпрос и нека всички отговори бъдат смислени и конструктивни.
...