0 гласа
от

Здравейте, за рождения ден на съпругата ми искам да й взема брекети. Усмивката й винаги е със затворена уста, защото я е срам от кривите й зъби. До момента все отлагаме брекетите й, заради друг по-важен разход. Сега обаче съм решил, че ще й взема и въпроса ми е дали може да ме ориентирате в цените и дали изобщо мога да й ги купя без тя да присъства? Всякаква информация относно естетичното зъболечение ще ми е от полза. Благодаря

3 отговори

0 гласа
от

Няма как да си напазарувате брекети, просто така все едно си ги взимате от магазина. За целта жена ви не само трябва да е с вас, но и да й се направи преглед на зъбите, снимки, анализи. Дъщеря ми носи вече година брекети и нещата никак не са прости. Намерете си добър специалист ортодонт. За Варна мога да препоръчам.

от
Интересува ме за София. Ако някой е доволен и може да препоръча дентална клиника в София или специалист по естетична стоматология ще съм благодарен да даде отзив и контакти.
0 гласа
от
редактиран
Идеята ви е много мила, но се подгответе със солидна сума. Брекетите на майка ми струваха 7 000. Разбира се, ние държахме на качество, но и на естетика. Нейните са много дискретни, за да не се притеснява супер много, когато се усмихва. В София ние се доверихме на дентален център Вирту. Вижте им сайта и конкретната страница за брекети тук https://virtue-dentalcenter.com/service/%d0%b1%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%b5%d1%82%d0%b8/

Много мили и любезни хора, които не само не стресираха майка ми, но й я предразположиха и й обясниха, че въпреки че е над 45-годишна не е проблем да носи брекети и състоянието на зъбите може да се подобри. Освен това всичко беше та професионално ниво и сме доволни от резултата.
от
7000 лв за брекети? Струват ми се доста, но не съм запознат с цените. Коя година сте ползвали тази услуга и колко би излезнало момента?
0 гласа
от

 Тъй като писах и в няколко фейсбук групи и там също няколко души ми препоръчаха именно Virtue Dental. Разгледах им и сайта. И като локация са ни сравнително удобни, защото живеем в Дианабад. Определено ще ги имам предвид. Много благодаря.

Добре дошли в най-авторитетния сайт, където ще получите бързи и компетентни отговори на всички свои въпроси. Нека да не оставим незададен въпрос и нека всички отговори бъдат смислени и конструктивни.
...