0 гласа
от
Здравейте, един приятел е колекционер на вино от скоро и с компанията решихме да му
подарим стойка за вино, защото все още си няма. За съжаление, никой от нас не разбира, и нито знаем как да изберем, нито от къде да купим. Някакви препоръки за стелаж за вино, който е да е функционален, обаче и да изглежда добре?

7 отговори

0 гласа
от
Горещо препоръчвам да вземете предвид материала на стойката за вино. Дървените поставки за вино са си класика, ама металните са по-модерни. Не е лошо да се съобразите с останалата част от дома на човека или стаята, в която ще го държи.
от
Преди време подарих на съпруга си акрилна поставка за вино, честно казано избрах я по
външен вид, но се оказа супер попадение. Стъклените стоки за вино също изглеждат много добре, пък и оставят акцента върху самите бутилки вино.
0 гласа
от
Аз препоръчвам стенни поставки за вино. Първо, че спестяват много място, второ, че се
монтират лесно. Пък и осигуряват лесен достъп до виното, особено са подходящи за малки апартаменти или стаи.
0 гласа
от
Помислете и за капацитета на стойката за вино. Ако човекът тепърва започва колекцията си, по-малък стелаж може да е достатъчен. Въпреки това, ако планира да разшири колекцията си с течение на времето, изберете поставка за вино с регулируеми рафтове или модулен дизайн, който може да побере повече бутилки, ако е необходимо. Както някой написа по-нагоре е най-важно да се съобразите с размерите на помещението и интериора, а самият стелаж за бутилки вино може да бъде съобразен с тези неща. Със сигурност ще се получи чудесен подарък и изненада. Желая ви успех и дано зарадвате получателя
0 гласа
от
Аз скоро поръчвах от тук https://www.s-gifts.bg/c/postavki-za-vino/. Качеството е много добро, а търговците са коректни. За 2-3 дена беше при мен и вече краси дома ни. Цените са различни, като има и огромни модели с форма на лодка и контрабас.
0 гласа
от
Наскоро инвестирах в поставка за вино с вграден контрол на температурата и влажността. Малко по-скъп е, но осигурява оптимални условия за съхранение на бутилките. Ако вашият приятел има колекция от изискани вина, може би си струва да обмислите такива опции, за да се запази качеството им. Аз за момента съм много доволен, и всеки който види стойката за вино е много впечатлен. Ако искате повече информация, ми пишете на лично за да ви изпратя линк към магазина, от където я купих. Успех
0 гласа
от
От скоро започнах да използвам подреждащи се поставки за вино и това вече си е друга работа. Те са многофункционални. Постоянно мога да добавям нови и нови бутилки, без да имам нужда от допълнително място. Като цяло сте се ориентирали към оригинален мъжки подарък и със сигурност ще изненадате приятно своя приятел.
0 гласа
от
По-скоро гледайте функционалност, отколкото външен вид. Някои стелажи за вино предлагат допълнително място за съхранение на чаши за вино, тирбушон и други аксесоари. Удобно си е всичко да е на едно място, особено пък ако често събира приятели за дегустация. От този сайт, който сте препоръчали много ми хареса този модел стойка за вино, в който са включени и аксесоари https://www.s-gifts.bg/p/stoyka-za-vino-s-aksesoari/ Мисля, че е много практично и пести място. Да не коментирам, че в къщи постоянно не намираме тирбушона, точно когато ти трябва най-много.
Добре дошли в най-авторитетния сайт, където ще получите бързи и компетентни отговори на всички свои въпроси. Нека да не оставим незададен въпрос и нека всички отговори бъдат смислени и конструктивни.
...