Секс играчките помагат ли на отношенията?

identicon
Секс играчките помагат ли на отношенията?
Grisho Wednesday 19th February 2020, 20:28

Здравейте, мили хора.
От известно време с приятелката ми сякаш се отчуждихме. Вече 12 години сме заедно, но нещата не са както преди. Имам предвид, че и двамата сякаш се отчуждихме без да има видима причина. Нито аз си имам друга или мисля за друга, а съм сигурен че и тя ми е вярна.
Просто от работа, проблеми и разни битовизми не ни остава време да се отпуснем и сякаш и двамата не ни влече. Понякога тя се връща от офиса капнала и директно ляга, другата вечер аз съм така и дори не ни остава време един филм да седнем да изгледаме, камо ли да правим секс.
А това не е нормално и не трябва да бъде така, може ли някакви съвети?

Ответы 6
identicon
maniak  Thursday 19th March 2020, 14:58

За теб разбрахме, че не й изневеряваш, но от къде си сигурен за нея?

identicon
Grisho  Thursday 19th March 2020, 15:01

 

Жена ми е начална учителка, работи от 8 до 17. В екипа на училището са само жени! Според теб, дали може да има интимни отношения с някой например да кажем big_smile:D:D третокласник?

identicon
maniak  Thursday 19th March 2020, 15:19

Понеже си задал доста конкретен въпрос ще ти кажа аз какво мисля. Ако съвсем сте се отдалечили тези секс играчки няма да ви помогнат, дори може да обидят партньорката ти. Пробвай да тръгнеш по отдалече, а не от вратата за краката. Излезте някъде на кино, ресторант, разходка в парка. Почни с целувки и закачки. Запали огънчето на страстта, говорете си за минали събития, които ви свързват и ви правят щастливи зедно. След няколко излизания може да се понатискате и целувате по-страстно, кажи й мили думи, че ти липсва и т.н. Бъди искрен и ако имаш допуснати грешки през тези години си ги признай директно, не се прави на невинен. След това съм сигурен, че първия свободен уикенд и ще сте в леглото. Ако всичко тръгне по план чак по натам може да пробвате да разнообразите позите и страстите със секс играчки. Това е от мен.

identicon
Damian  Friday 20th March 2020, 13:21

@maniak добре си го написал, но къде я виждаш тази романтика, ресторанти и кино при тази карантина? big_smile big_smile То всичко е затворено, освен да се натискат на опашката пред някоя аптека не виждам друг начин. Иначе за секс играчките те подкрепям. Преди да сте затоплили отношенията по естествен начин е много рано да действащ с такъв хардуер. Може да включиш секс играчки на доста по-късен етап. И не забравяй да ги дезинфекцираш, че с тези вируси знае ли човек big_smile

identicon
Marin  Friday 20th March 2020, 13:26

Ето какво намерих в мрежата по въпроса - Защо двойките се нуждаят от секс играчки
Ето няколко причини, които дават отговор на въпроса:
- За да изследвате сексуалността си: ще откриете нови ерогенни зони и начини за стимулирането им.
- Постигнете необходимата степен на възбуда: жените, за разлика от мъжете, изискват много повече време, за да се възбудят. На много мъже им липсва търпението и силата за това. Но благодарение на еротични аксесоари това става възможно и то много лесно.
- Разнообразяване на сексуалния живот: те дават голям избор от сценарии, които вече няма да са толкова предвидими. А повярвайте ни, разнообразието е най-важно!
-Сбъдване на мечти и фантазии: разбира се, всеки имат сексуални фантазии. ВСЕКИ. Интимните аксесоари са стъпка към осъществяването на тези фантазии.
- Те просто правят секса по-добър: не само от физическа гледна точка, но и от емоционална гледна точка. Проучванията потвърждават, че двойките, които водят разнообразен сексуален живот, са много по-склонни да имат щастлива връзка без съмнения и притеснения.

Използването на секс играчки в леглото е един от начините, показал най-добри резултати във времето. Повече за тези неподозирани възможности ще разберемте в този сайт например Cleopatra Sex Shop.

identicon
Nefertiti  Friday 20th March 2020, 13:50

Да така е, аз като жена мисля същото. Рано е за такива игрички, първо почакай отношенията ви да се сгреят по естествен път, като първо изградите заедно моста, който сте разрушили, Иначе не е е тайна, че с течение на времето страстта у хората, които живеят дълго време заедно, отшумява. Но има много начини да върнете старата искра или дори да запалите нова, още по-ярка.
Използването на продукти от секс магазин ще ви помогнат да заспивате щастливи и удовлетворени, споделят от същия този сайт Cleopatra и ги подкрепям напълно.
Качественият сексуален живот означава здрави взаимоотношения с партньора, а секс играчките ще помогнат на много хора да изпуснат ненужния консерватизъм и да открият нещо ново в себе си. В края на нощта и вие самите ще бъдете изненадани!
Пиши отново в темата след няколко месеца, какво се е случило между теб и твоята възлюбена. Най вече какво става в леглото wink