0 гласа
от
Здравейте,

някой има ли представа тези модерните нано покрития за автомобилни стъкла, дали стават и за домашна упортеба? Живеем на доста мръсно място, близо до натоварен с трафик булевард и постоянно има мръсотия по стъклата на прозорците. Жена ми ги мие и бърше почти всеки месец, но от прахта и есенните дъждове сямо след седмица не си личи, че са мити. Хрумна ми, че тези спрейове и кърпички с нано частици за автомобилни стъкла, може и да свършат работа. Ако е вярно това, че стъклото става много гладко и по-устойчиво на замърсявания, то би трябвало да ни свърши работа. Но реших да се допитам

Благодаря

1 отговор

0 гласа
от

Не съм пробвал такова почистване на прозорци, но според мен мислиш в правилната посока. Не виждам логика да не стане, но все пак нека пише някой, който е изпробвал. Имай предвид, че хидрофобното нано покритие за стъкла не е много евтино и ако жилището ви има много прозорци, сметката ти може да не излезе. Най-добре звънни в някоя фирма, която ги предлага и питай. Най-важно е колко време наистина действа това нано покритие. Ако е поне година, според мен си заслужава.
Ще очаквам да ни ъпдейтнеш, че ми стана интересно

Добре дошли в най-авторитетния сайт, където ще получите бързи и компетентни отговори на всички свои въпроси. Нека да не оставим незададен въпрос и нека всички отговори бъдат смислени и конструктивни.
...